Skip to content

Despre mine

Cel pe care îl citești acum se numește Edi și are momentan șaișpe ani. Elev la Colegiul National “Frații Buzești” în incinta căruia îmi petrec 7 ore pe zi, chiar și dacă chiulesc. Nu sunt blogger, doar am blog. Sunt foarte calm și mă aprind foarte greu, dar și când o fac… Deobicei îmi descarc frustrările când ies la fotbal sau acasă cu părinții.

Nu îmi plac ideile preconcepute și nu blogăresc pentru că așa e pă trend. Sunt un gras chel și cu burtă care nu are o viață socială și nu știe ce e ăla sport decât ce vede la televizor. Nu sunt aici ca să te distrez pă tine, ci ca să mă distrez pă mine. O fac din pură plecere. Spun DA tuturor provocărilor și îmi place să ajut, de aceea sunt și voluntar în multe proiecte.

Nu îmi plac bloggerii care merg atât de de parte încât spun și ce au mâncat dimineața, la prânz și seara. Chestiile astea sunt de jurnal. În fine. Emoționiștii p.. netului.

Îmi plac blondele, când e vorba de bere, dar și de fete.  Momentan merg la niște cursuri de jurnalism, în speranța că o să-mi mai cizelez modul de a scrie.

Din când în când mă mai puteți găsi aici: CraiovaRollers.ro si C.E.B.

Pentru mai multe detalii:

id y!m: eddy1827

e-mail: eddy.nistru@gmail.com

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: