Skip to content

Romanian Music Awards la Craiova

28/05/2009

Romanian Music Awards va fi organizat de 1 Music Channel anul acesta la Craiova. Pe 6 iunie, în Piața Mihai Viteazul își vor face apariția trupele de “elită” ale țărișoarei noastre. Puteți vota chiar voi pe siteul celor de la 1Music Channel trupele favorite.

Primarul Antonie Solomon a scos cam vreo 7miliarde și 700 de milioane din buzunarul Craiovei ca să aducă niște nume celebre ale muzicii din afara hotarelor. La un astfel de eveniment este cam puțină reclamă, adică bănuiesc că mulți dintre voi nu știați că anul acesta vom avea onoarea de a decerna premiile pentru muzică.

Momentan încă nu se știu numele trupelor de afară, dar eu unul mă mulțumesc cu trupele noastre: Iris și Parazitzii. Aceștia ne vor (în)cânta, fiind nominalizați la categoriile Best Live (Iris),  Best Video și Best Hip-Hop (Parazitzii).

Smiley e pe val din câte am văzut, fiind nominalizat la aproape jumătate din categorii, mai exact la 6 din 14. Cred că ăsta e vârful iceberg-ului pentru el, dar despre asta poate mai vorbim și cu altă ocazie.

Nu știu însă dacă o să fie intrare cu bilet sau fără. În orice caz, ne vedem acolo să ascultăm Iris, Parazitzii și poate și trupele de afara dacă merită.

Advertisements
5 Comments leave one →
 1. ratonrabatabil permalink
  28/05/2009 18:17

  “Primarul Antonie Solomon a scos cam vreo 7miliarde și 700 de milioane din buzunarul Craiovei…”
  Copilu’, ori folosesti “vreo”, ori folosesti “cam”. Amndaoua nu merg. Si in plus, poti sa ai incredere in informatiile de pe Jiunimea. Solomon da fix 7 mild 7 sute pentru eveniment.

  A! Si Iris n-o sa revina pe scena decat din toamna.
  Spor!

 2. ratonrabatabil permalink
  28/05/2009 18:24

  Pai bah, nu trebuie sa copiezi informatiile mot-a-mot de pe Jiunimea(sau poti, dar sa precizezi sursa). Problema este ca pe atunci asa se vorbea, dar astazi, cand scrisesi u materialul aparu O STIRE cu Cristi Minculescu, care mai este in convalescenta…informeaza-te!:))
  Spor!

 3. 28/05/2009 19:09

  Eddy fa leapsa aia de la Deea:))

 4. ratonrabatabil permalink
  28/05/2009 20:05

  Bah foamea vezi ca-ti dadui Leapsa!
  :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: