Skip to content

World Vision Romania

27/05/2009

wvi_logo

O sa va fac o scurta prezentare a acestei organizatii. In mare este vorba despre ajutarea aproapelui prin diferite metode: voluntariat, donatii etc. Ca sa va convingeti vizitati-le site-ul . Eu sunt voluntar si m-au impresionat. Sper sa veniti si voi cu mic, cu mare si sa va inscrieti ca voluntari sau sa faceti donatii. O sa las tot mai jos un contact la care puteti apela pentru eventuale nelamuriri.

World Vision Romania este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy. Organizatia este concentrata asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirati de valori crestine, lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.

World Vision a devenit o prezenta constanta in randul organizatiilor neguvernamentale active din Romania inca din 1990. Proiectele pe care le desfasoara in sase judete din tara si in Municipiul Bucuresti au ca scop cresterea calitatii vietii copiilor, precum si crearea unor modele de buna practica in randul comunitatii si al autoritatilor locale.

Vreau in clasa noua, este ultimul proiect al organizatiei World Vision. Se militeaza pentru facilitarea accesului la educatie pentru copiii din mediul rural, elevi in clasa a VIII-a la o scoala generala sau in clasa a IX-a la un liceu sau la o scoala de arte si meserii (SAM). Rolul World Vision Romania este de a identifica copii saraci, dar motivati sa invete si donatori generosi care doresc sa ii ajute sa isi indeplineasca visul de a merge la liceu.

Pentru mai multe detalii vizitati www.worldvision.ro

Contact: Narcisa_Tiulete@wvi.org – reprezentant Craiova. O sa aflu in curand si adresa sediului si o s-o comunic.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: